Date | 22. 2. 2023 |
Time | (Čeština) 19:00 - (Čeština) 23:00 |
Admission | (Čeština) 1 450 Kč |
(Čeština) Pivovar Plzeňský Prazdroj |
Šéfkuchař Michal Göth patří již několik let mezi velká jména české gastronomie. V současně době vládne kuchyni vyhlášeného beskydského Miura hotelu, odkud se v únoru vydá do Plzeňského Prazdroje, aby společně s šéfkuchařem tamní Hospody Na Spilce Lukášem Holým předvedli vrcholné kuchařské umění. Jejich pětichodové degustační menu včetně pivního párování, o které se postará experimentální pivovar Proud, se bude podávat 22. 2. od 19.00 v reprezentačním sále Secese.
In accordance with an order from the Ministry of Health of the Czech Republic, tours and experience programme are closed to public until further notice. Sorry for inconvenience.
If you have any questions, contact us at reservations@asahibeer.cz or by phone on +420 377 062 888.