Degustační menu s pivním párováním

Termín konání akce 22. 2. 2023
Čas konání akce 19:00 - 23:00
Vstupné 1 450 Kč
Pivovar Plzeňský Prazdroj
Koupit zážitek

Degustační menu s pivním párováním

Šéfkuchař Michal Göth patří již několik let mezi velká jména české gastronomie. V současně době vládne kuchyni vyhlášeného beskydského Miura hotelu, odkud se v únoru vydá do Plzeňského Prazdroje, aby společně s šéfkuchařem tamní Hospody Na Spilce Lukášem Holým předvedli vrcholné kuchařské umění.  Jejich pětichodové degustační menu včetně pivního párování, o které se postará experimentální pivovar Proud, se bude podávat 22. 2. od 19.00 v reprezentačním sále Secese.

Kapacita míst je omezena, proto si rezervujte svůj stůl ZDE.
Cena: 1450 Kč (cena zahrnuje pivní párování)
Přijďte si užít nevšední večer s výborným jídlem a pitím.
Nebudete litovat.
MENU:

Amuse Bouche

SZEGEDIN
Kimchi z kapra z Plzeňských sádek
TheMže, English Pale ale, 4.0%

I. Předkrm

VEPŘO-KNEDLO-ZELO
Vepřová kotleta z Přeštíka ve vlastní šťávě s fermentovaným pepřem a zázvorem, škvarkový knedlíček, pyré z Křimického zelí, křupavá šalotka
Pepper Your Saison, belgický Saison, 5.1%

II. Předkrm

HUSA
Nadívaný husí krk, omáčka z černého piva Proud, piklovaná barevná kořenová zelenina, jablka a perníková ruměnka.
Masopustní Šloos, tmavý ležák 4.5%

Hlavní chod

PTÁČEK
Presované hovězí žebro, fregola s houbami, mufloní klobáska, kvašáky, pikantní uzené žloutky, rýžový chips
Ventill, světlý český ležák, 4.8%

Dezert

VĚTRNÍK
Čokoládový větrník plněný krémem z tvarůžků a bílé čokolády, pivní oplatek
Proovan, nealko IPA

Vstupné

Upozornění

V souladu s nařízením Ministerstva zdravotnictví jsou až do odvolání prohlídkové trasy a zážitkové programy pro veřejnost uzavřeny. Děkujeme za pochopení!

V případě dotazů nás kontaktujte na reservations@asahibeer.cz nebo na čísle +420 377 062 888 od pondělí do pátku v čase 9:00 – 17:00 hodin.

Nastavení soukromí

Zde můžete nastavit provolení pro jednotlivá Cookies.

Uložit