Termín konání akce | 14. 11. 2018 |
Čas konání akce | 18:00 - 21:00 |
Vstupné | VSTUPNÉ 1 990 Kč / menu Bližší informace již brzy. |
Návštěvnické centrum Plzeňské Prazdroje |
Luxusní degustační menu spárované s pivy z produkce Plzeňského Prazdroje od kuchařských hvězd přímo v Návštěvnickém centru!
Jakub Zatloukal Škaroupka – bistro a bar Atelier, Brno
Začínal pod vedení velmi zvučných jmen – Gwendala Leruyeta a Pierra Gagnaire. Ovšem jeho začátky jsou spojené s Michalem Göthem a restaurací U Kastelána. Sám říká, že ho velmi inspiruje francouzská kuchyně, přesto rád vaří z českých surovin, vyzdvihuje jejich chuť a neotřele je kombinuje.
Kamil Ščerba – Statek česká lípa Myslovice
Kamil je původem ze severní Moravy, ale zakotvil na jihu Plzeňska. Působil na pozici šéfkuchaře v Angusfarm Soběsuky, restauraci Purkmistr a již několik let vládne kuchyni Statku česká lípa v Myslovicích u Klatov. Jeho vášní jsou lokální sezónní suroviny.
Michal Göth – Miura Hotel
Michal Göth patří již několik let mezi špičku české gastronomie. Dlouhou dobu ovládal brněnskou gastronomickou scénu. Michal si zakládá na použití prvotřídních surovin od místních beskydských farmářů.
Přemek Forejt – restaurace Entreé
Zřejmě nejdiskutovanější jméno tuzemské gastronomické scény. Přemek dokázal v Olomouci vytvořit restauraci s ambicemi stát se nejlepší restaurací v zemi. Vaří to, co jej baví, nesnaží se škatulkovat do určitého stylu kuchyně, ale spíš si dělat věci po svém.
V souladu s nařízením Ministerstva zdravotnictví jsou až do odvolání prohlídkové trasy a zážitkové programy pro veřejnost uzavřeny. Děkujeme za pochopení!
V případě dotazů nás kontaktujte na reservations@asahibeer.cz nebo na čísle +420 377 062 888 od pondělí do pátku v čase 9:00 – 17:00 hodin.