Farmářské trhy a kuchařská show v Prazdroji

Termín konání akce 13. 6. 2015
Čas konání akce 8:00 - 13:00
Vstupné VSTUPNÉ Vstup na akci je zdarma.
Nádvoří Plzeňského Prazdroje

Farmářské trhy a kuchařská show v Prazdroji

Třikrát letos  Plzeňské farmářské trhy netradičně zavítají na nádvoří pivovaru Plzeňský Prazdroj – v sobotu 13.června,  22. srpna a 19. září od 8 do 13 hodin.

Farmářské produkty a potraviny lokálního původu nabídnou návštěvníkům osvědčení prodejci zeleniny, mléčných výrobků, masa, uzenin či křupavého pečiva. Seznam prodejců najdete na www.plzensketrhy.cz

Trhy doplní workshopy kuchařů z Národního týmu kuchařů a cukrářů České republiky. Na živo předvedou vaření z farmářských produktů. Recepty budou poskládané ze surovin, které se budou v daný den na farmářských trzích prodávat. Vaření si budete moci na místě vyzkoušet pod jejich dohledem i vy v plně vybavených mobilních kuchyních.

Vaření jednotlivých receptů začíná v 9:00, v 10:00 a v 11:00 hodin.

22. srpna bude kuchařské umění předvádět Martin Jiskra, který po vyučení začínal v hotelech Alcron a Forum v Praze. V roce 1990 odjel získávat nové zkušenosti do zahraničí.

Čtyři roky pracoval v Rakousku. Poté na rok působil v New Yorku. V roce1995 přijal nabídku firmy Nipon Dhoro Khodan a rok strávil v Japonsku. V roce 1996 se na dva roky vrátil do USA. Tentokrát do města Denver ve státě Colorado, kde pracoval ve francouzské restauraci Paul Bocuse – Papillion. Tato restaurace byla vyhlášená nejlepší restaurací ve státě Colorado pro rok 1997.

Na krátkou dobu přerušil působení v Praze a pracoval na vyžádání u Yashim hsal hal Shamiin člena královské rodiny v Kuwaitu. Pak pokračoval jako executive chef v hotelu Corinthia Towers. V roce 2006 odjel pracovat do Anglie v restauraci Northcote Manor – two Michelin stars hotel and restaurant. Pak přijal nabídku na spolupráci při řízení gastronomického úseku v hotelu Aquapalace Hotel v Čestlicích.

Nyní pracuje v restauraci Chagalls v Praze a od roku 2013 je manažerem Národního týmu kuchařů a cukrářů České republiky.

Partnerem akce je Czech Specials.

Czech Specials je partnerským projektem Agentury CzechTourism, Asociace hotelů a restaurací a Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Projekt vznikl s cílem podpořit restaurace, jež nabízejí tradiční českou poctivou gastronomii v moderním pojetí. Prezentuje českou kuchyni jako rozmanitou v rámci jednotlivých regionů, plnou jedinečných pokrmů, širokého spektra způsobů jejich příprav. České restaurace jsou místem, kde turisté mohou počítat s kvalitními službami. Czech Specials je zároveň certifikační značkou, jež má zajistit, že právě v takto certifikované restauraci hosté dostanou tradiční české pokrmy v odpovídající kvalitě. V současné době je takto certifikováno 376 restaurací.

Vstupné

Upozornění

V souladu s nařízením Ministerstva zdravotnictví jsou až do odvolání prohlídkové trasy a zážitkové programy pro veřejnost uzavřeny. Děkujeme za pochopení!

V případě dotazů nás kontaktujte na reservations@asahibeer.cz nebo na čísle +420 377 062 888 od pondělí do pátku v čase 9:00 – 17:00 hodin.

Nastavení soukromí

Zde můžete nastavit provolení pro jednotlivá Cookies.

Uložit